29-07-07


image3


Idag kom jag äntligen hem från ronneby, EFTERLÄNGTAT! Nu äre bah u-sm o kronfågel kvar i sportsammanhang dårå. Oså massa skolarbete såklart, Men det ordnar sig nog med tiden.
Oliver har utvecklats en massa, han skrattar när man pruttar med tungan o han stoppar allt i munnen. En riktig liten pässling.
Jag träffade sötaste kissemissen i ronneby, den kunde man juh bah ha ätit upp ^^.
men nu e jag för trött för o skriva mer jusste GOTHIA CUP VINNARE 2007, yeeaaaj!! :D


Puss o hej leverpastej ,

14-07-07

image2


Idag har varit värsta lååånga tråkiga dagen.

Det började med att jag blev uppkörd halv 11 för att jag skulle börja tvätta, vilket jag gjorde. Jag la in tvätt i tvättmaskinen o gick på toa. Sen var det bara o gå raka vägen ner till centrum o handla underkläder, skavsårsplåster o schampo o lite så.
Mamma gick såklart med mig o handlade o betalade, sedan på vägen hem gick vi till thomas o fikade lite med honom o Kurt, mariekex med nutella.. *mmmmm* :D
Sen gick vi hem för att göra vadå? Tvätta ännu mer såklart!

Det är mest vad jag har gjort hela dagen, och så har jag packat också såklart ;)
Lite The sims2 djurliv har jag också hunnit spela, :) men nu ska jag vila upp mig för imorgon klockan 07.40 är det samling på centralen för avgång mot göteborg o gothia :D 



Måste slänga in att jag kanske inte hinner skriva nåt på tre veckor :(
Jag ska nämligen till gothia dårå, sen dagen efter jag kommer hem är det dags för ronneby och sen typ en dag efter jag har kommit hem därifrån landet,.. Men om jag hinner skriva några rader dom där små klämmdagarna så gör jag det (:



Puss o hej leverpastej ;)

12-07-07

182383-1


Jag har haft bloggen ett tag men har inte skrivit i den, men nu ska jag börja.


Är rätt seg nu efter träningen, en och en halv timme i regn på Ritorp. Rätt ok ändå. Slö träning med lätta övningar. Gick rätt ok. Idag kommer bli en seg dag, Jag måste städa upp det som jag o bror har stökat ner när vi varit själva och så måste jag tvätta massa fotbollskläder oså som jag ska ha med mig till Göteborg.

Göteborg, fan vad jag längtar! Gothia cup för andra året i rad. Den här gången känns det dock lite mer taggat. Efter SM-vinsten känns det superbra!

Nej nu har jag inget mer och skriva, ska väl duscha o ta mig nåt o äta,



Puss o hej leverpastej ;)