Farlig skit

Varit på gymmet idag då, usch det betyder att jag kommer ha träningsvärk imorgon.
Livet är hårt.
Nytt år snart, nyår firas i sollentuna med härligt folk.
Ska fota med min pingla snart, sen se paranormal activity. Har hört att den är skiiitläskig.
Jag kommer säkert börja gråta.


Nej foton var det, jag har ju plattat håret och allt.
Ytterst avancerat.

Kärlek ska inte kännas så här.

Har totalförälskat mig i den här låten, som många fler av hennes låtar då..
Älskar raderna:
"Jag förstår hur det sårar när jag inte passar din mall"
och
"Allting du vill ha är egenskaper som jag inte har"
Vem kan inte känna igen sig i det?
Hon är Grym!

Ilands-problem?

Dilemma.

Jag borde gyma idag, borde VERKLIGEN...
Men jag orkar inte!!

Pfft att allt ska vara så jobbigt.

Jag och mina ilands-problem, jag vet.

2009

Usch hade värsta checklistan för år 2009, men jag tog bort den.. det var så tråkigt.. så.. vanlig. Nej jag ska sammanfatta året istället, mycket roligare.

Jag har festat, åkt till sälen, festat lite mer, sen festat lite mer, varit tillsammans med en tjej, blivit dumpad av denne, åkt till kreta med världens bästa cattis, festat lite mer, börjat tvåan, gått på pride, festat lite mer, lärt känna MASSA nytt roligt folk, varit på bajsfest, Kommit hem dyngrak, Kidnappat Rebecka , åkt skridskor med superman, fått en imac, återfått superbra kontakt med min pingla, festat lite mer, kirrat säsongskort på norra mellan, sagt att AIK ska ta dubbeln redan i oktober, SETT AIK TA DUBBELN!

Tyckte jag skulle avsluta min årsresumé så, för det behövs inte sägas att jag festade efter det, vilken AIKare gjorde inte det??

Året 2009 har varit oförglömligt på SÅ många sätt.

Tack till alla er som har gjort det till ett i slutändan jäkligt bra år!

Och ta dig i röven (du vet vem du är) som höll på att förstöra det.

Galet mycket folk

Folk är gaaalna på mellandagsrean.. usch.
Eller ja jag vet inte, men folk är.. folk på mellandagsrean. Eller ja det är mycket folk iallafall. Fick klaustrofobiska känslor varje litet steg jag tog.. Fyfan.

Inte var rean nå bra heller, hittade två saker på rean, resten var inte på rea. Kanske är därför mina pengar är typ...slut. Men det var massa fint iaf. Skulle kanske fota o lägga upp om jag var tråkmodebloggare men det är jag ju inte, så sorry suckers, fantisera fram något bra!!

Imorgon har jag faktiskt inga planer, känns... skumt, men ändå skönt. Ska upp till Mia på kvällen bara.
Aa juste o slänga i lite mer färg i mitt hår. Patrik gullungen (okej han e typ 6 eller 7 år äldre än jag men han e så gullig så han får heta Gullungen, slänge i brun färg idag, men har missat lite så det ska jag rätta till.

Annars no plans.

Lite najs


Ny hårfärg.. tycker det passar bra, ser lite seriösare ut än massa blandningar av gammal blekt brun färg, solblekt hår och råttfärgat (originalfärg).

Lite modeinslag...usch

Gick en kort släng på mellandagsrean idag i jakan centrum.. Hittade ett par jeans för halva priset nedsatta från 899:- , jag tackade och tog emot, eller ja betalade iallafall!

Hittade ett par skitsnygga stövlar på Din sko också, men de hade bara en höger 39a och en vänster 40a kvar. Hur lyckas man med det?? Lite surt men jag ska gå i Kista imorgon, kanske hitta någor där då.

Nej usch nu känns det som att min blogg blir lite modeaktig. Usch det var inte najs , absolut inte en sån blogg jag vill ha ju, såna e skitrtråkiga att läsa!!

Kul att lägga in kanske att jag och Cattis alltid lyckas driva sönder folk. Höhö, detaljer behövs inte, det räcker bara så.

Jag ska leva mitt liv med Mohammed nu också, bara så ni vet.

Höhö

AIK-bild, bara för att jag fick säsongskort på norra mellan för säsongen 2010 i julklapp av Pappa. Nu kan jag gå och titta på den enda kärleken varje hemmamatch hela säsongen. Kärlek.

Träningsvärk

Igår på gymmet kunde jag inte komma på varför jag har skitit i och gymma så länge.
Varför jag inte bara har gått dit och kört på.
Nu vet jag. Träningsvärk.
Fyfan jag har ont i varje liten millimeter av mina armar och bröstmuskler.

Inte helt okej.

Undra om Cattis har lika ont som jag har?



Hatar dagarna innan jul.

Idag har det varit Kallt först och främst.
nummer 2 - stressigt.
Eller aa lite iallafall.

Jag vaknade halv tio pigg som ett bi... eller något och ca en och en halv timme senare åkte jag och Cattis till kallhäll och gymmade. Vi gymmade i minst en och en halv timme, skitduktiga var vi. När jag kom in i omklädningsrummet och kollade mobilen hade min syster ringt.

Hon har fått problem med ryggen och skulle åka till Danderyd.
Alternativ: Lämna barnen hos två kompisar, eller att jag åker upp dit och bara är där med dem. Det blev alternativ två. Så det var direkt iväg dit efter duschen och se till dom. Eller aa dom skötte sig rätt bra själva men ja.

Sedan hem - laga mat (vilket jag håller på med) - julpynta - städa - få massage.
Usch hur ska jag hinna, vad ska jag prioritera?? Okej det är rätt lätt - Massagen.


Och istället för att göra något nyttigt sitter jag här och degar.
Höhö me loves me lajftajm.

Brittan, SL och diet.

Brittany Murphy har dött.. tydligen. Lite synd ju. För även om alla storbloggare tror att ingen vet vem hon är så vet jag det faktiskt. Det är hon i smekmånaden. Jag älskar den filmen den är skitrolig. Okej det är iofs den enda filmen jag har sett med henne. Om det inte är hon som är med i Little black book... Jag tror det är hon i den också. Annars har jag nog inte sett något med henne direkt. Men jag vet iaf vem det är.
Men ska inte hänga läpp för det. Så mycket bryr jag mig inte. Tyckte bara att det var värt att nämnas. Hoppas hon kommer till himlen eller något och får massa mat så hon kanske inte är så "sjukligt smal" som typ aftonbladet skrev att hon var.

Ät i frid Brittan.

Annars idag... Jag har fått jullov!! Eller aa egentligen får jag det imorgon, men jag tog det idag. För jag vägrar åka SL till skolan för att fika och gå på julshow. Nej usch, SL är ju typ den sämsta formen av lokaltrafik känner jag. Förseningar med typ minst en halvtimme på tågen och typ hela dagen också.. Visst att det kan bli lite p ga av att ett tåg hade något vagnfel på morgonen/förmiddagen men hallå.. det borde de ju kunna "köra ikapp". Nej usch för SL och så har de mage att ta betalt så mycket som de gör för busskorten.

Hujedamig.

Nej nu har jag avreagerat mig lite, nu blir det julmust och godis för jag går på superdiet, den kallas "jultider".

Fjärde adventfunderingar

J*klar vad med snö det har kommit och det bara fortsätter att komma. Hujedamig!
Jag har haft en bra helg so far med min syster/bror/soulmate?. Idag ska jag inhandla de sista julklapparna tillsammans med Emma, syster/bror/soulmate och Anna. Känner mig duktig i år har faktiskt köpt fina (istället för billigt skit) julklappar till alla! Eller aa mamma har väl betalat det mesta och pappa resten men... tanken som räknas!
Det känns kul att ge bort fina grejer ist för nödsaker bara för att ha råd liksom. Ge folk saker dom kanske faktiskt vill ha!

Ska strunta i julavslutningen i skolan på tisdag också... Jag tycker faktiskt att det är onödigt att åka så lång tid som det ändå tar för mig till skolan för att fika lite och titta på andra elever som sjunger sina egna låtar (julshowen). Nej jag ska göra något nyttigt ist. Funderar på att hjälpa min bror och springa i tvättstugan åt henne lite. Hon är ju pregossaurus och kan inte springa upp och ned och bära i trappan.

Mina slutsatser denna fjärde advent:

- Jag får jullov alldeles för sent.
- Det lutar mot en riktigt vit jul.
- Ska sikta mot ett vitt nyår (tolkning fri)
- Oliver är söt.
- Oliver är sötare.
- Oliver är sötast.
- Min bror är j*vla bra.

Aa det var nog det.


Idag och igår och imorgon, kanske.

Jag sitter i skolan nu.
Nej jag har inte fått jullov än det får jag på tisdag. haha på mig o allt det där haha verkligen.
Fick G på mitt matteprov, känner mig faktiskt VÄLDIGT duktig. Lite som Einstein nästan. Hade 9,5 poäng och gränsen för G var 8. Man ska inte göra mer än man behöver ey?
Myshelg med Cattis e planerad. Inte på det viset.

Sugig uppdatering = upptagen helg

Jag har haft en sugig uppdatering nu i helgen.
Ja jag har haft för mycket att göra.
Jag är inte van vid att faktiskt ha något att göra så det var liksom lite nytt för mig.
höhö

nej allvarligt nu, har varit med min pingla hela helgen, ritktigt mys. ^^
Nu sitter jag och lyssnar på skärmläsaren på min laptop. Höhö vet inte varför jag har på den egentligen för jag stänger alltid av den ändå för rösten är skitjobbig och man förstår inte vad hon säger men, är man på rätt humör är det extremt roligt.

Jag är på rätt humör nu.


Lussebullar, pepparkakor och julmust idag. Me loves adventsöndagar.
Hur mycket bättre blir det liksom?




The cattis in action med photobooth höhö.

Jag är typ bäst.. men inte på matte.

Jag är gudomligt bra.

Fick VG+ (36 poäng, 40 var max) på mediakunskapprovet som jag gjorde förra veckan med feber.
Höhö det kallas skills.

Hade matteprov idag, andragradsfunktioner och andragradsekvationer. Jag tyckte innan att jag inte kunde någonting. Sen kom provet och ja det visade sig att jag hade rätt. Höhö. Jag kunde inte mycket men chansade lite och det gick okej.. Hoppas jag fick ihop tillräckligt mycket poäng för ett G. Avancerat skit det där.
Förstår inte när jag skulle ha nytta av det i verkliga livet men shit the same, måste man för att få ihop 2500 poäng och kunna läsa det man vill på högskola så måste man. Då är det bara att bita ihop försöka att tänka och räkna ut lite logiska svar och hoppas på det bästa.

Intressant att jag alltid är en av de första som blir klara på proven. Tror det är för att jag kör på min första känsla/tanke och räknar efter det. Orkar inte sitta och analysera och kolla och tänka om det verkligen är rätt pch tjolahej. Nej jag tar första tanken, räknar efter den och om det blir ett svar som ser bra ut nöjer jag mig med det och går vidare. Känns bara jobbigt och överambitiöst att sitta och tänka onödigt länge.

Är ledig imorgon för övrigt. Det är ettornas berömda mänskliga rättighetersdag. MEN jag är ju inte etta längre så jag är ledig.
Det gillas.

Mensvärk


Mensvärk är inte okej.
Ville bara ha det avklarat.

Sov på soffan inatt för o få rum att vrida och vända på mig med min mag/ryggont, för Cattis sov hos mig.
Så jag sov sådär halvmycket.

Sedan hade jag tio minuter på mig att göra mig klar för jag hade ju inte tagit med mobilen ut så hade ingen väckarklocka utan Thomas sa till mig.
Härliga tider.

Nu är jag i skolan har iofs varit det sen 08.20 men det är oväsentligt.
Jag slutar fyra idag, det är sämst.

Sen ska jag gå lite i jakan centrum med Cattis maybe, måste iallafall träffa henne och få mina nycklar så jag kommer hem.
Det känns lite viktigt sådär.

Annars har jag inga megaplaner för idag.

Det sög ju.


Rebmush goes superman of kungsan!

Lyckat grej säger jag!
(bilder kommer senare)

Mitt hemliga uppdrag var att jag, Emma, Elin och Mikaela kidnappade Rebecka (Rebmush) och tvingade i henne en supermandräkt. Vi tog henne från Norrviken till kungsan i ögonbindel där vi åkte skridskor (Rebecka fortfarande i superman-dräkt).

Efter åkte jag, Rebecka och Emma hem till Emma och åt pizza. Rebecka och Emma började kröka (och fortsatte med fler folk efter jag hade dragit) men jag åkte hem för min sickness har inte riktigt lagt sig kände jag, lite tråkigt men hade en mysig kväll med
bror.

Det var grymt lyckat! Skitkul! Det hände så mycket randoms roligt så jag kan inte skriva allt men skitbra var det iallafall!

Fick ett sms från min extramamma (rebmush) nyss där hon skrev:
Bästa födelsedagen i mitt liv älskar er! Har inte melas nr men du får säga det till henne <3<3

Så den var uppskattad av henne också och det var ju viktigast.
För det var hennes dag.

Super-rebmush.

Vi älskar dig med hjärtat Grattis i förskott.

HÖ Hö hö

Jag har inte sovit överdrivet mycket i natt. Men hey jag är inte dödstrött. Är rätt pigg faktiskt. Det är rätt awesome.
Min kära bror ringde mig vid tio och väckte mig. Sedan gick jag upp en halvtimme efter och fick ringa henne igen för jag kom inte ihåg ett ord hon hade sagt.
Höhö morgonmänniskan Svalgård!

Idag har jag ett hemligt uppdrag att utföra. Det kommer bli sweet. Sug på vad det kan vara ett tag, de flesta vet ju iofs så hemligt är väl att ta i men vi säger så för jag kan inte skriva vad det är för det är lite hemligt.
Vad konstig den meningen blev!

HÖ Hö hö



Idol(nörd)

Jag är lite besviken. Söt-tove, sötungen som jag har hållt på sen hon sjöng greatest love of all för Anders Bagge blev utröstad ur idol. Hon sjöng förvisso den idag med.. Jag tyckte hon var grym. Hon är sjutton herregud. Jag kan tänka mig om typ mina kompisar (om de kunde sjunga) skulle ställa sig på en scen inför miljonen tittare sådär. Nej aldrig att dom skulle klara det så bra.
Att Calle gick vidare var rätt, han har utvecklats enormt.

Men snälla, tråk-erik... varför?? Usch nej kiss och bajs i hans mun. Eller i hans dusch för så gör ju vi stockholmare tydligen... (inte alla bara en men skit samma).
Nej är lite putt för jag har som sagt hållt på Tove all the way. MEN jag tror nog hon kommer lyckas ändå. Det har jag inga tvivel om.

Och nu måste Calle vinna för Erik är bara... nej, blä.

TRÅKIG

Barnen i afganistan!

Jag måste lägga upp den här i bloggen, för det är ett av mina stora mästerverk. Jag har alltid tyckt att jag själv är en extrem begåvning och redan i tidiga barndomsår visade jag min enorma talang för att förmedla med skrift.
Jag skrev min första bok: Barnen i Afganistan.

Jag var åtta år och gick i årskurs tre. Hela grejen med 11 september hade varit och ja, här är skapelsen. Se, läs och häpna!!

(Bilderna är ggr2 spegeleffekten i photobooth, visste inte hur jag skulle ta kort så man såg åt rätt håll också annars och jag orkade inte fiffla i ps.)

Framsidan
Barnen i Afganistan svälter. Det fins nästan ingen mat i Afganistan. Barn och kvinnor flyr från Afganistan. Barnen som flyr från Afganistan fryser nästan ijäl. Vill ni hjälpa till att rädda barnen så skika in till röda korset eller en annan förening.
Fast det var Osamma Binladen som startade allting.
Barnen som lever i Afganistan har ingenstans att ta vägen!
De får fly till fots. Alla pengarna har gått åt till vapen. Barnen i Afganistan kan inte gå i skolan, för det fins ingen! Barnen som lever i Afganistan lever där i skräck. Barnens föräldrar i Afganistan kan inte ge dem något att äta.
Den mat de har haft har gått åt till militärerna. MAten dem har bär åsnorna. Och de mesta maten som dem har gåt till barnen. Och ibland får barnen rida på åsnorna. Mammorna bär ibland barnen på axlarna.
Barnen gråter sig till sömns ibland. För när åsnorna blir trötta får barnen vila. Mammorna gråter sig till söms ibland också. Många barn dör i kriget tyvär. det är väldigt synd. Skika gärna in kläder till barnen i Afganistan.
Barnen börjar gå när de vaknar på morgonen, och slutar gå på kvällen. Barnen får slita och jobba för att få mat. Det är synd om dem tycker jag.
Där dem bor fins det nästan bara sand. Dem hör inget fågelkvitter på dagarna. När dem letar mat får de går långt. Det är jette synd  om dem.
De får leta efter vatten också. Barnen tjatar om mat men dem får ingen. För dem kan inte ge barnen så mycket mat. Tycker du också synd om dem. Nu är den här sidan slut.
Och jag hoppas kriget tar slut snart.
Och att barnen får hjälp.
(pil uppåt)
SLUTORD
Hejdå.
Gud min mamma måste vara så stolt! Vilket mästerverk. Vilken koll jag hade på grejerna också. Jag älskar mitt sätt att skriv det är så... barn! Haha. Cred måste jag dock ge mig själv för att jag hade rätt bra koll på att stava ord med CK, annars brukar barn typ ha problem med det. Kan väl erkänna att de/dem inte stämde så där lysande men HEY jag försökte och skrev inte dom... Ett plus i kanten till mig för det.

Måste också lägga vikt vid ordet Afganistan, jag har räknat och det förekommer åtta gånger i min berättelse, varav typ sju av dom var på de två första sidorna. Hey vem sa att upprepning är fel huh?

Bästa storyn ni någonsin har hört?

Jag tror nog det för hey, det var ju "Osamma Binladen" som startade allting!

Vilken dag!

Idag har jag ändå varit duktig tycker jag!


Är inte frisk, det trodde ni väl inte heller? Nej sjuk är jag fortfarande men det är inte min poäng. Jag gick upp tidigt, alltså klockan typ kvart över 7-halv 8 (med 38,3 graders feber) och fick skjuts ned till vårdcentralen där de tömde min arm på tre rör blod, jag blev lite yr när jag reste mig för snabbt efter; skum känsla.

Sedan åt jag frukost på waynes rätt mysigt faktiskt. Även om jag satt själv, det var mysigt och ha tid för mig själv och bara mysa med mig själv (fri tolkning på alla sätt och vis). Där satt jag i typ en timme och åt en macka och drack en latte innan jag (hör och häpna) åkte till skolan, MED FEBER! En fet eloge till mig för den eller? Jag tycker nästan det. Jag hade bara tänkt åka dit, kanske gå på första lektionen och prata med läraren, hämta mina böcker och sen åka hem.

Men nej vi hade självklart prov lektionen efter lunch så jag stannade kvar och gjorde provet. Tänkte även stanna de sista två lektionerna också.. men när jag kände att jag fortfarande hade feber efter att ha tagit febernedsättande nej då åkte jag hem. Fast jag vet inte om elevhälsan-panodilen worked miracle på mig eller inte men på eftermiddagen/kvällen har jag mått helbra.

Nadja har varit här och vi har skrattat för Osama Bin Ladin startade allting (Ja jag ska lägga upp min skapelse från årskurs 3, jag var åtta år).

Så i morgon blir det nog skola för min del. Jag känner att jag kan kriga mig igenom det.
Juste ja! Provet gick fan bra också! Fast jag öppnade boken för typ första gången en halvtimme innan provet. Så gick det bra. En sak till! Jag har skrivit min engelska uppsats som ska lämnas in i morgon, den är liksom inte försenad eller uppskjuten! Eller jo uppskjuten är den för jag hade tänkt att göra den i typ måndags/tisdags, men en är klar i tid!

Hujeda mig vilken dag jag har haft.

Kan tänka mig att stoltheten jag känner är lik den som Gud kände efter att han hade skapat världen.
Höhö



det här med min hals som inte är okej

Så har jag blivit sjuk... igen.
Fan inte ens antibiotika får bort skiten, jag orkar inte!
Ska befinna mg på vårdcentralen om 40 minuter.
Ska väl orka klä på mig nudå. Känns inte riktigt okej att komma i en oversize skjorta och mjukisbyxor, även om det är läkaren jag ska till.
höhö