GODIS

Sitter i textsalen i skolan just nu med Emma. =)
Det är ju NT-show om ca en timme, och eftersom jag nu även har kirrat biljett så har emma kirrat med massa läsk och godis till oss fyra vanliga tjockisar till showen.
Mycket uppskattat.

Nu sitter vi och pumpar rap das armas och tjuvbörjar på godiset.
Me love it.


Ska på teater ikväll för övrigt. Med mamma och Thomas.. Spelar in idol, så den jäveln som säger ngt om idol till mig innan jag har sett det ikväll ska få en FET smäll.

ORKAR INTE

Ingen som har lust att klä ut sig till mig och gå på mina lektioner idag??!! Nähä inte det.. nej jag får väl gå själv då.


Egoistiska jävlar.

Idol

Dagens idol idag då..
Mariette och hennes flickvän var ju jättegulliga. ^^ Så gulligt när dom träffades o Mariette släppte allt o bara sprang och hoppade på henne!

Tove var lätt bäst med oskyldigt blå. Det kändes riktigt äkta och modigt att sätta sig vid pianot!

Erik har blivit tråkig. Det är same old same old varje vecka. Jag tycker att idol är ett program där man ska följa idolerna och se dom utvecklas, men han gör ju inte det, tråkigt.

Calle växer mer och mer i mina ögon, Winnerbäck nr 2? För det finns ju bara en nr 1.

Reza ja.. jag bryr mig faktiskt inte så mycket om just henne.

Hoppas på att Reza eller Erik ryker. Tyvärr så är svenska folket så jurykåta och eftersom att juryn aldrig ger honom någon dålig kritik så kommer han klara sig, lite tråkigt.

schema

Idag hade jag en lektion, mediakunskap 12.30-13.20. Så jag åkte i typ en timme, var i skolan femtio minuter och åkte sedan hem i en timme.
Kan egentligen kännas som en väldigt mycket åkande för lite? Och ja, egentligen så men.. det gör inget för jag har grymmaste schemat den här perioden!

Dygnat.

Jag har håltimme nu och det känns dryyyyygt.. Speciellt med tanke på att jag, cattis och madvi fick den briljanta idén att vara uppe hela natten för att vända tillbaka dygnet.. Koffeinet från mina sex kaffekoppar börjar avta nu och jag vill mest.. sova. Men ska utlida dagen, gå hem.. hålla mig vaken till typ nio och sen ta igen massa sömn och vända tillbaka dygnet.

En skottsäker plan ;)


idag.

Första dagen på period två i skolan idag.
Har skitskön schema! Började 12.40 och slutade 14.50 idag. :D
Sen åkte jag till cattis o Madvi =)
Mitt och cattis lilla matexeriment lyckades faktiskt och blev inte så äckligt även om vi trodde det innan.

Imorgon  har jag långbananedag med ett hål också.. men men, smällar man får ta, har ju bara en lektion 12.30-13.20 på onsdag så jag överlever. :)

idol osv.

Idol slut nudå... Eddie som åkte ut... aa det var väl dags, det märktes idag hur dålig han egentligen är. Han träffade typ inte en ton.

Tove och Mariette var nog bäst idag, om man räknar både solonumret och duetten.
Mariette och Calles duett var lätt grymmast.
Fick rysningar i hela kroppen, speciellt av Mariette vad vass hon var i den.. Det var nog bland det bästa i idols histora! ^^

Nu ska jag sova snart, är trött... men först ska jag titta på senaste greys avsnittet som jag faktiskt har hållt mig ifrån hela dagen (glömt bort det jag får skämmas).

Fast det blir svårt att toppa förra veckans avsnitt, det var grymt!

Jag tycker det blir liiite plottrigt med bilder i bakgrunden i designen men.. jag kan inte förmå mig själv att ta bort det haha xD


Måste ladda upp den här bilden på mig o rebmush bara för att jag kaosade sönder den i ps haha xD

Ny design.

Jag har gjort några ändringar i min design nu.. Sa ju för ett tag sen att jag skulle göra det, och just idag hade jag inget bättre för mig.

Är inte nöjd än, headern ser lite speciell ut haha, ska fixa den lite mer sen.. Men det börjar arta sig lite. Jag tycker iallafall att den är snyggare än innan.

Ikväll är det idol igen då. Ska bli spännande att höra Mariette sjunga bleeding love.. oså vill jag höra Tove med I wish I was a punkrocker.. jag gillar den låten och jag tror att hon kan göra den bra, får hoppas på det.

Annars idag har jag gjort klart alla mina uppgifter. Till sist så kunde pappa svaret på djävulsfrågan haha. Så nu har jag skickat in det och förhoppningsvis räddat mitt G *ta i trä*.

Nej nu ska jag väl läs en blogg lr två innan jag slår mig ned framför idool!

Ja?

Det blir en lugn hemmakväll idag.. Jag smittar ju fortfarande, är inte i närheten av frisk och jag är bara på dag två av min antibiotikakur.. Så det blir hemma och ta det lugnt.. Skönt det ändå.
Nu på eftermiddagen har jag pluggat som ett as för min religionskunskap A avslutas idag och jag har grejer som inte lämnats in + att jag ahr missat en muntlig redogörelse av buddhismen.. Duktig som jag är så har jag självklart skrivit ihop allt och ska skicka in.. utom en liten jävla fråga.

Hur fan gjorde Jesus guds kärlek till huvudpunkt i sin förkunnelse?? Jag har ingen aning.. Helt clueless.. Men jag tror att min kära bror har koll på det där. Hon skulle bara komma på ett bra sätt att förklara det på.

Så det blir nog bra. :)

Inte normalt.

Jag har funderat... Hur kommer det sig att man alltid mår bättre på kvällen när man är sjuk?? Eller jaa "man" kanske är fel, men jag iallafall..
Som idag, jag mådde piss imorse, dåligt på dagen, okej på dagen/eftermiddagen, lite sämre på eftermiddagen (sumpar mitt exempel lite men aa) och sen helt okej nu på kvällen.. så har det varit typ varje dag nu när jag har varit sjuk.. Även fast jag har haft feber hela dagen så har jag mått bättre och varit piggare på kvällen. Borde det inte vara tvärtom??

Jag är då inte normalt funtad, på något sätt eller vis.

Nej nu ska jag äta kakor.

Ulivur.

Har haft min älskade systerson här i ett par timmar.
Han är så gudomligt söt. Och fastän jag kände febern komma krypande (nej jag pussade faktiskt inte på honom trots att jag ville jag är inte elak han skai nte bli sjuk igen), så kunde jag inte låta bli att leka med honom när han kommer o frågar om jag kan göra det.

Oliver Erik smälter mitt hjärta.

Har även fått se bild på nästa systerbarn som är beräknad den 16e April (Oliver fyller den 15e smaka på den ironin), känns lite mer på riktigt nu. Ska bli moster återigen och älska en till liten en massa, skumt! :D

Nej nu mår jag skiiiit! Ska försöka sova lite kanske,... vill ha hem min medicin så jag kan bli frisk snart säger jag!

Jävla skitsnack xD

Nu ska jag göra som alla storbloggare och svälta mig så jag ska äta två gurkskivor dricka lite vatten sen gå o spy o sedan gymma tills jag stupar!! För jag kan ju inte leva med mig själv om man inte ser vartenda ett av mina revben.

Nej juste, jag bryr mig ju inte.

Jag ska äta stekt ägg och bacon.



bakterier...tydligen

Jag undrade varför jag aldrig blir frisk... idag fick jag svaret.
Var hos läkaren och det var tydligen bakteriellt så jag behövde antibiotika..

Ska äta den där antibiotikan som tydligen är extrastark och tar död på alla sorts bakterier i 9 dar (det är 10 tabletter och första dagen tar man 2 så jag räknade ut det alldeles själv) sen får jag hoppas att jag inte är sjuk på typ 1 år.. minst. Fan 5 år förtjänar jag att vara frisk i.

Då har jag ju inte haft svininfluensan heller.. Fan vilken besvikelse, då vet jag ju inte om jag dör av den eller inte.

Fotbollsgalan... årets skämt.

Juste jag kom på en sak som jag måste blogga om, bara för att få det ur mig (många uppdateringar idag för att va jag). Fotbollsgalan! Vilket jävla fiasko. Hela grejen är typ en stor enda hyllning till Zlatan och han tar hem två pris (bland annat guldbollen för fjärde gången) och så är han inte ens där? What the fuck.

Sen kan jag inte släppa att Isaksson tog hem priset för årets målvakt. SERIÖST?? (Det här säger jag inte bara för att jag e AIKare o örat spelade där o Isaksson e f.d Difare trust me). Nej det här säger jag för att Örlund hade bäst räddningsprocent i hela allsvenskan. Han har gjort världens säsong och räddat Gnaget ett antal gånger. Isaksson då? Han har värmt bänken i sin hemklubb och (tillsammans med resten av fotbollslojarna i svenska landslaget) inte tagit sig till VM. Det är jävla bullshit.

Och årets back till Mellberg? Skärp er. Han har inte gjort något speciellt. Då var ju bode Daniel Majstorovic och Jos Hooiveld bättre alternativ?? Äej det kändes bara som ett stort jävla skämt..
För att inte tala om hon som intervjuvade Martin Mutumba? Frågorn var väl.. jag vet inte kändes mest som att hon höll en liten tävling för sig själv hur många gånger hon kunde säga mannen till honom... Tur att han är så jävla klockren och svarade på hennes frågor. Även fast hon inte lyssnade på svaren.. Äej totalt misslyckat.

Det enda bra var att Mikael Stahre tog hem priset för årets tränare för det skulle han ha den säsongen han har gjort. Dubbeln som yngsta tränare i allsvenskan, första året han tränar ett allsvenskt lag. Nej det förtjänade han, oj vad han förtjänade det. Och jag måste erkänna årets allsvenska spelare till Hysén, det var helt okej. Han e ju trots allt halva IFK.


Annars tyckte jag nog att hela grejen var jävla sämst.

Tur att jag inte såg skiten.

Besvikelse

Jag vet inte om jag har varit så här besviken på länge...
Kyl, frys och skafferi är fylld med gogrejer för det storhandlades i helgen..
Det finns verkligen ÖVERDRIVET mycket gott..
och jag är jättehungrig men kan inte äta något för det gör för ont att svälja...

Hur mycket sämre blir det inte?

Sjukdom..

Det blev att stanna hemma från skolan idag med.. att jag aldrig kan bli frisk!!!
Gick upp imorse och klädde på mig och allt sånt där tjafs.. men min hals sa ifrån direkt! Så fort jag sväljer känns det som att jag har en tennisboll i halsen, jag kanske har det... fast jag tror inte det. Men iallafall så känns det som det.

Så det är att vara hemma och vila OCH skriva extrauppgift om kristendomen som jag måste göra för att jag totalt failade på ett religionsprov för ganska länge sen.. :P Hade 12,5p av 39 på ett prov och 15 var G.. så då får jag allt skriva ihop lite om några av frågorna jag missade på... Gör det idag så är det klart sen ;)
Får väl säkert skriva ihop ngt om buddhismen för att visa min lärare att jag kan också..

Usch det suger att vara sjuk, missar för mycket då!!

Nu sitter jag och lyssnar på niklas strömstedt (kors i taket) Framme vid SM-guld.. kan inte sluta pumpa gnagetlåtarna, det värmer i hela hjärtat och tennisbollen i halsen känns nästan bara som en pingisboll.

Gnaget, det är kärlek.

Kort o gott.

Jag har varit sjuk, gått på massa roligt (winnerbäck konsert och fått flatvibbar från vänster), Cupfinalen (såg AIK ta dubbeln) osv... Har inte haft tid för min blogg. Men nu så.

Jag har som sagt gjort kuliga saker och sagt roliga grejer, jag är bäst. Sen kommer AIK. ;)

lasse!

Har varit hemma hela veckan förutom i måndags. Har mått.. jättekonstigt, inte alls bra. Tror dock det börjar vända nu. Jag var iaf hemma idag också för att liksom vara lite säker.
Ska trots allt på konsert idag, kan inte missa Lasse ju!!
Det kommer bli så härligt, Lasse på annexet, slutsålt.. Äej fan vad najs.
Nu ska jag väl börja fixa mig smått snart, måste ju se pimpad ut haha ;D
så GLAD att det inte blev inställt idag också! :D

AIK! <3

För jag var på råsunda idag och firade våra SM-HJÄLTAR!
Det var mycket folk och vinden blåste i håret, nej JUSTE i GULDMÖSSAN! :D

Fyfan! :D

Är lite sliten idag.. Min röst = typ noll, för fyfan vad det skreks igår efter SM-GULDET, helt sjukt.
Jag var på kungsgatan men blev tvungen o gå innan spelarna kom.. Det var lite synd men jag ska till Råsunda idag iaf o fira o då lär jag ju se dem!!

Fan det är fortfarande overkligt.. Vi tog guldet, vi gjorde det verkligen..

och på vilket sätt!

Vi åkte ned vetandes om att en poäng är allt som krävs, 90% av publiken består av IFKare och vi tar inte en poäng... vi tar TRE!! Och Tjerna av alla gjorde 1-2 målet, fyfan säger jag. Det var en overklig eftermiddag/kväll!

SM-GULD!

GNAGET HAR BOMBEN SHALALALALA OCH VI SKA DÖDA ALLA SHALALALALA!!

SM-GULD!! JÄVLAR VAD BÄST VI ÄR, ÄNTLIGEN ÄR DET HEMMA!!!