30-09-07

image31
(Ingen liten bild den här gången, för du är en man med stort hjärta och förtjänar en stor bild.)



Heej.. Idag kommer det inte vara ett så himla uppåt o roligt inlägg.. För allt känns bara så konstigt.. o overkligt. fick veta igår kväll att Mankan en av våra tränare hade hittats misshandlad o medvetslös på skytteholm i fredags morse. Fick en stor klump i halsen, det kändes så overkligt. Vem skulle vilja göra honom illa liksom? Han är den snällaste människan som finns nästan. Han är alltid glad och positiv. Varje gång vi vinner är han typ gladast. Jag visste inte vad jag skulle vänta mig när jag kom till matchen idag. Jag är ju van att komma till ett omklädningsrum fullt av liv. Men istället var stämmningen nedstämd. Man kände att det inte alls var som vanligt.

Sen kom Peffe och skulle prata om matchen. Han la ner sitt block och började prata med oss. Han berättade att läget är oförändrat. Men att vi måste kämpa på , för Mankans skull. Han pratade på om att vi måste se positivt o va starka och man såg hur hans ögon blev röda och han fick tårar. Det var då det var som värst nästan. Att se peffe, som alltid är cool och lugn typ gråta.. Då fattade man att det verkligen var på riktigt..Det var ingen sjuk mardröm man bara kunde vakna upp ur. Tror att nästan alla grät. Jag försökte dock att inte göra det. För jag visste att om jag började gråta då skulle jag aldrig kunna tänka om till matchen. Och det var viktigt att vinna idag, inte för seriens skull för vi var redan klara för slutspel ändå, men för Mankans. Lagets solstråle och "pappa". Vi gick ut för o värma upp o vissa grät fortfarande. Det var den tystaste uppvärmningen någonsin.

Emma hade med sig röda band som står för hopp och kärlek alla spelade med ett rött band runt höger arm för Mankans skull. Det här var hans match. Vi spelade inget storspel och det har ju sina förklaringar, men vi kämpade och vann. Mankan skulle varit stolt.

Jag sitter och skriver nu och känner hur sorgen tynger mig. Jag kan inte fatta varför dom valde dig? Av alla människor, du som aldrig gör något ont eller är negativ eller sur. Jag förstår inte. Det är ofattbart. Men jag vet att du är stark och jag vet att du orkar kämpa. Vi ska kämpa med dig, hela vägen. som Rebecca skrev: You never walk alone. Jag menar det verkligen. Min sorg och mina tankar går också ut til Mankans familj. Det måste vara skitjobbigt för er just nu. Men vi finns här för er.

Mankan, bli bra snart, vi saknar dig. <3



Puss o hej,

kn1v21-09-07

image30




Heej allaaa!! Idag åker jag till Grytgöl med Cattiiis o jääännyyy! :D Fan vad bäst det kommer va jue. ;)
Jag har packat klart typ allt, vi ska bara lösa dispyten om vem som ska ta med sig fotboll. :P O jusste, så ska jag ju köpa godis såklart :D O alla vet ju att jag e KUNG på att packa.. Nej inte drottning.. KUNG!! Fick ner allt i en rullväska.. o med allt menar jag:

Luftmadrass

Duntäcke

Kudde (tjock)

Trosor x3

Strumpor x2

Fotbollsstrumpor x3

T-shirts x3

Linnen x3

Hoodtröja (WE/SC)
Mjukusbrallor

Shorts (fina)

Shorts (sport)

Tights

Sportbh

Träningsoverallen

Necessären (smink, hårspray, tandborste, sminkborttagning)

Tvål, shampoo o balsam

Handduk


Det var nog allt. :P O sen har jag min lilla varpa-rygga oxå men den e typ tom den ska fyllas med GODIS sen. ;)
Jag krigade verkligen ner allt. :P Fick sitta på väskan för att stänga den men vafan, vad gör man inte? ;)
Jusste fotbollsskor.. det får jag lägga i ryggan det med. I en plastpåse förstås.. dem får ju inte smitta av lukten på godiset!!! Jag ska typ byta jeans innan  vi åker bara, annars e jag pretty much fit for fight! 

GRYTGÖL HERE VI COME!



Puss o hej, leverpastej ;)

19-09-07

image29




Shoo brää allihop!! Så idag har jag hoppat iväg till skolan på mina kryckor. Fett vad ont i händerna man får. :S Jag fick tid för röntgen imorron klockan 3, då ska jag ta kort på min fot o se vad som e fel. ;) Det ska bli intressant, hoppas att d inte e nåt så att jag kan spela så fort som foten känns ok. Skulle vara rätt trist att inte kunna kasta i helgen. =/
I helgen ja! Då äre varpaläger. Jojjo, Cattis and Jenny goes finspång. yeaaaah! haha, nä men det ska väl bli kul, :) Jag har faktiskt längtat, de e ju alltid kul o åka bort med polare. :D

Jag har som sagt cp-ont i händerna. De jävla kryckornas fel. *evil eyes*. ärligt asså kryckor e fett jobbigt. Jag tar mig fram långsammare än en snigel. Jag kan inte bära min egna böcker i skolan själv (okej de e inte så farligt de e rätt sooft faktiskt xD) O jag kan inte göra normala saker. Jag känner mig riktigt jävla HANDIKAPPAD!!! :P
Jag vill kunna gå på foten snart så att jag kan gå till centrum på mindre än en halvtimme kanske? haha.

Idag ska jag pluuggaaa.. vi har värsta SO-provet imorrn. Fast om jag har riktig tur så missar jag det, tack vare min läkartid. Vi kan ju alltid hoppas. ;) hahaha! Aja har inte mer att skriva nu.... men vi hörs loosers ;)



Puss o hej, leverpastej ;)

18-09-07


image28



Tjaa alla ;) Så jag har inte bloggat på ett tag. Har inte haft direkt mkt att skriva.. =/ Men idag känner jag mig riktigt inspirerad. Det kan bero på ett flertal anledningar. Kanske att jag inte kan gå för tillfälle och därför måste spendera min tid annorlunda? Kanske så har jag läst lite andra bloggar och tycker nu är det dags för mig igen? Aja, oavsett så vet jag inte.

Jag har funderat lite på hur mycket man egentligen vill veta om sina föräldrar och dess sexvanor. Självklart är alla detaljer och sånt ÄCKLIGT. Men varför berättar dom sånt då?!! Era föräldrar kanske inte e lika saaajko som min mamma. Hon sitter nämligen och berättar hur hennes loverboys könshår ser ut.. Jag och maria skrattade lite åt det vid matbordet, för att han har bevisat för maria att det är oranget. Då kommer mamma o försöker vara rolig: jaa, det är ju lite grått här o var.. YUCK!! JAG VILL INTE VETA!! När jag o maria snackar om det skämtar vi o de e okej på en helt annan nivå. Hur kommer det sig? Om jag hade fått höra från min mamma att han hade oranget könshår hade jag väl spytt precis på plats. Men när Maria säger det på ett litet speciellt skämtsamt sätt så äre okej ändå. Visst , man vill ju inte liksom höra FÖR mycket, men om man nu ska höra något så äre ialla fal INTE från sina föräldrar man vill höra det.

Min pappa däremot, han berättar ingenting. Jag o Maria har försökt få honom att klämma ut vem det är som har rökt Camel-cigaretter på våran balkong. Han har självklart iingen aning. Vi tror att han har en secret lover. Vi måste bah få honom att erkänna. Vi har några teorier om vem det kan vara , men jag vill inte avslöja för mycket utan att vara säker. Så dom tankarna får stanna mellan mig o min bror. ;)



Jag har skadat foten. :O DEPRESSION!! Jag kan inte gå på den alls! Jag får inte spela fotboll förräns jag har fått klartecken från en läkare. Mamma ska ringa imorron för att få en tid för att få den röntgad. Jag vill spela!! TÄNKER INTE MISSA SLUTSPELET!! Förra året missade jag nämligen finalen i sanktan för att jag låg på sjukhus för magen. Jag ska fan spela alla matcher i år!! Visst, jag missar den i helgen mot Vändelsö men.. Ingen mer!! Det är inget fel på min fot hoppas vi o jag kommer kunna spela utan vidare! Jajamän ;) 

Jusste vevve!! Måste slänga in att jag absolut INTE tycker att du ska klippa undercut!



Puss o hej, leverpastej ;)

14-09-07

image27




Shoo bräää!! watsap?
Idah har jag haft en kort skoldag. Skolfotot gick damp dåligt. Fotografen var värsta surkärringen typ. Okej, klassen kanske var LITE irriterande men shiiiiit asso! :O Iaf, Det tog en halvtimme att ta ett gruppfoto. Sen skrek hon till oss att gå ut o vänta på att få ta ensamkort. Ensamkortet var CP. Varför ska man alltid sitta som om man har en kråka uppe i arslet? Ärligt talat? "Vrid näsan mot kameran o tilta huvudet åt vänster". VA?!! Det går ju fan inte! Kortet blev helt CP, för jag koncentrerade mig bara på att sitta rätt, inte på hur jag såg ut. Nu har jag varit hemma hos mela lite med Edde o nån Alex. Primus kallas det. Fick mat som vanligt.. LMAO!!

Har gjort massa *evli eyes* mot Edde idag för han har varit dum! :O *EVIL EYES* (igen). Nu ska vi typ kolla på filmerna vi har hyrt o svulla gärnet!! YEAAJ!! xD

JUSSTE!! Varför haru handen i håret?? Jag har fastnat med bindan!! HAHAHAHA XD Danni o Sofia knooows :D



Puss o hej, leverpastej ;)

12-09-07

image26




Hej!
Så idag hade jag varit i centrum i kallhäll o köpt choklad för andra gången... Fast Vevve betalade andra gången, men jag hjälpte till att äta. hahaha. Iaf, hon hade köpt mörk choklad. Och Danni tycker inte om mörk choklad, inte ens lukten. Så vi satt på snoppbänken som jag har döpt om till porrbänken för att Vevve tycks ha sex med alla där!! PERVO!! :O haha, iaf.. Danni gick o satte sig på en annan bänk. O jag bah: dissare?!! Stackars porrbänken vad har den gjort dig liksom?!! o hon bah: haha men måste alla sitta där? haha alla kan ju sitta på olika.. O Vevve bah: men det går inte, för det blir en bänk över iaf.. O då sa sofia: en bänk?!! kolla där borta det finns ju 7 bänkar TILL där. O vevve bah: neej 6.. o så sa jag: neej 7.. Allt hon tänker på är verkligen S-E-X.... Iaf, då kom jag på: Vevvelicious är efterbliven , hon kan inte räkna. O Dannilicious är nånting (kmr inte ihåg) för hon dissade porrbänken. O Sofia är snuskig för hon stoppade upp arslet i fejjan på mej. (Jag satt på ryggstödet till bänken o hon gick framför mig på bänken). O Jojjolicious e bäst för.. jag e bäst helt enkelt!!

Primalicious?? JAG VET!! :D



Puss o hej, leverpastej ;)

06-09-07

image24



Hej! xD
Så idag vaknade (krigade mig upp) klockan 8, jag skulle gå klockan halv 9 för att hinna i tid till musiken. Iaf, så krigade jag för o hinna leta reda på skor o kläder o allt som behövdes till skolan. O borstade tänder o hår osv o gick iväg. Jag stressade verkligen för att inte missa första musiklektionen o hamna efter. O vad säger dom inte när man kommer dit? "Det är bara halva klassen som har musik, den halvan som har bild". Självklart har jag alltså inte bild. >_< *EVIL EYES* Så vi hade håltimme, då gick jag hem till pappa och åt frukost som jag inte hann äta hemma eftersom att jag skyndade mig iväg. >_<

Efter håltimmen hade vi matte, det var produktivt. Eller inte. :P Seeen hade vi lunch. Fett äcklig mat igen. Falukorv med pulvermos. YUCK!!! Jag kunde typ inte äta. Lunchrasten spenderade vi med några skitungar från 9D. ;) Sen hade vi gympa. 2 km vare ja. Jag sprang på 10.20 inte så nöjd med mitt resultat men... skit samma, jag sprang på iaf. Sen duschade jag o sen hade vi språkval. Det gick bra, fick beröm för mitt vackra brev. yeaay. :P  Vi avslutade skoldagen med SO, PANIK! Vi kollade på tråkigaste filmen.. Little buddha. Kunde han inte valt nåt tråkigare liksom? O så fort Örjan gick ut så vare KAOS.

Efter skolan gick jag hem till pappa o pluggade. Har pluggat en jävla massa matte idag. Jag är så JÄVLA trött på matte . :O FYFAN!!! Att folk kan tycka det är kul. :S Men jag blev tvungen eftersom att jag måste lämna in 2 läxor imorron. Men dom e klara iaf. *gör vågen för mig själv*. Imorrn äre ganska kort dag, sen ska jag va med Edde..

Här några väl valda ord från Oliver:

'''''-å.l

¨å'm-ä.- ''


Det var min dag, nu ska jag skriva om lite tankar o funderingar jag har;
Bebisar är verkligen smarta. Jag menar vuxna människor försöker lirka in grejor som dom vill ha in i konversationen, men bebisar skriker bara så får dom som dem vill. Gillar dem inte någon så visar dem det. Dem får ALLT! Vi matar dem, bär på dem, sjunger för dem, myser med dem, leker med dem, torkar upp deras spya, torkar deras dregel, pussar deras fötter, fan dem torkar sig inte ens i arslet själva. Allt dom behöver göra är att le lite, så gör vi det till och med med glädje. Fan vilket najs liv när man tänker efter...


Puss o hej, leverpastej ;)

05-09-07

image23



Hejsan. :) Så imorse vaknade jag o var tröööött. Men jag krigade mig upp en halvtimme innan jag skulle gå. Letade tjocktröja aslänge, slängde på lite mascara, borstade hår o tänder o gick i princip. Sen gick jag o mötte sofia innan skolan (som vanligt) xD haha, sen var det skoldags. Dagen började med HL-tid. Det var väl ok, man beövde inte anstränga sig särskilt mycket. Vi valde fördjupning. Eller aa, jag pratade ju med emma i måndags o bestämde att jag ska ha foboll, men det behövde man skriva iaf.

Efter HL-tiden hade vi NO. Jag blev klar med stuideuppgifterna som man ska göra. Det gick ganska snabbt. Vissa frågor var lite krångliga men det är bara o fråga Zahra så säger hon ju svaret. XP Sen efter NO så hade vi VÄÄÄRSTA håltimmen på 2 timmar. Jag o Sofia gick hem till henne o hämtade 60 kr. som jag lånade så jag kunde köpa skåpnyckel. Sedan gick vi tillbaks till skolan, jag hämtade skåpnyckeln och skulle gå upp för o kolla vilket skåp nyckeln passade i. Vi har nämligen inga nr på våra skåp, så jag fick testa nyckeln bland 26 skåp typ. :P Tror ni inte att det var typ sista skåpet också?!! *evil eyes*. Aja, sen gick jag o Sofia o åt lunch. Något som dom kallade pasta med köttfärssås.. Mer, hård pasta med köttfärsklumpar i sås. Vevve tyckte det var gott, Magnus med, o aa alla utom jag tror jag. Men jag e kräsen så... :P

Efter lunch skulle jag haft engelska, men jag hade IG-möte med Laura, birgitta o pappa. Lol. Birgitta tyckte jag var som en ny människa. (På ett positivt sätt). Gladar och piggare oså.. Det var ju faktiskt lite kul att höra. Mötet tog typ en timme så jag hann inte gå på engelskan. Efter engelskan så var det dags för svenska. Svenska med läääskigaste läraren. Hon e läskig, men bra. Vi håller på o öva inför nationella, just nu håller vi på med uppsatsskrivning. Jag skrev typ 2 A4-sidor. Oså fick jag läxa att skriva ett personligt brev. (Det missade jag när jag var sjuk).

Efter svenskan hade vi SO. Örjan e så iskallt skön. :P He-man of enskede.. yeaay. LMAO!! Så töntigt.. De e till och med töntigare än "Dirty Örjan". Men aja, han e riktigt bra lärare iaf. Intressant o bra SO-lektion om Buddhism. Han hade genomgång, så kollade vi lite på en film sen så var den slut. Efteråt pratade vi lite sen åkte jag hem. Jag åkte hem o käkade, satt lite vid datan o framför TVn, bytte om o drog till träningen.

Träningen gick bra. Lite loj bara för Peffe var på IKEA med jobbet. LMAO! Men det var ok, Mankan gjorde ett bra jobb. :) :P Sen behövde jag skynda mig hem o duscha o finslipa på svenskaläxan, äta o sätta mig vid datan. LOL. Nu är jag nyduschad o allt. Men jag måste vänta på att pappa ska ringa innan jag kan somna. För imorrn ska vi springa 2 km i skolan och jag måste ha mina joggingskor o dom e hemma hos pappa. Antagligen. 10 min, eller under för MVG, jag ska kriiiiga.:P



Puss o hej, leverpastej ;)

02-09-07

image22

Heeej ;) , Så, idag hade vi match mot bele/barkarby. Vi spelade ut dom o vann med 3-0. Det gick ganska ok för mig. Gjorde vissa grejor som inte var så lysande men men. Bele var iaf inte ens nära att göra mål. Martina hade inte ett enda skott på sig på hela matchen. Fett syynd. :P Sen, åkte jag o edde med pappa hem. Men när vi kom hem var mamma inte hemma utan alla var o handlade på willys. Så vi knatade upp till mormor o morfar o var där ett tag. Fick lite godis osv.. som vanligt. ;) Sen på vägen hem igen så stannade jag o edde o lekte på tallbohovsskolans skolgård. LMAO! Det var länge sen. :P sen kom jag hem, vi kollade på skruva den som beckham där dom leker proffs men ser ut som amatörer. :P Sen åt vi mat. Det var gooooott. x) för en gångs skull gjorde mamma ingen konstig mat . :P haha!! nee skojja, ;) Sen har jag inte gjort mkt. Är fett trööööött. Kommer somna tidigt idag. xD
Jusste idag är min o edde 1månadsdag.. grattis till oss. Och (fett läskigt sammanträffande) min o carmen 2månadersdag. LMAO!! vi kom på det igår och jag fnissade länge för mig själv åt det. :P lol. Grattis till oss med. Det är riktigt tufft att vara nygifta. hahahaha xD nu ska jag gå o göra nåt annat ;)




Puss o hej, leverpastej ;)

1-09-07

image21




tjoo bree!! Det är inte mkt tid kvar på det här datumet!! Jag blev tvungen o blogga den första o allt!! :P
Idag har jag faktiskt inte gjort nåt speciellt alls.. som vanligt.. :P Jag vaknade typ halv 1, gick upp käkade chips o dipp frukost med syrran min, :D Kollade på Oliver som lekte med sin nya hoppgunga. Han tyckte den var riktigt rolig. :) Hoppade runt ett tag innan han blev skittrött. xP Sedan städade jag hela köket, mitt rum o plockade i vardagsrummet. Det var naajs, eller inte. :P sedan satt jag vid datan. Sen kom mamma hem o jag fick en väska. ROSA, iiiih! lol! :P Iaf, sen satt jag vid datan lite till, kollade på reprisen av ID, DAMP på den där fjortisen i slutet som bah skrek.. :| Sen kom pappa o hämtade mig... Vi åkte o köpt eltejp till matchen imorrn, sen åkte vi o hyrde film. Fur the imaginary portrait of diane arbus. Starrring .. vem? Nicole Kidman såklart ;). Den var bra .. Lite skum kanske , men bra. O nu sitter jag bah här o skriver. Ska publicera det här innan klockan blir över 24.00.



Puss o hej, leverpastej ;)