Who am I?

Det ska filmas till i helgen, förvisso ska jag träffa släkten på påskafton men still, vad filmar man/har med i ett reportage om sig själv?? Jag vill ju inte verka FÖR egocentrerad... För jag menar lite får man väl vika av från sanningen?







Soon...

Om 25 minuter... då...

Ja det händer egentligen inte värsta grejen då men, jag får åka hem iallafall.
Ska hem till syster och världens sötaste systerson för jag lovade honom det i söndags.


Det blir desperate och ostbågar där ikväll, så extremt busigt tihiii..

Ja jag gillar att äta låt mig vara?

Jag har håltimme...

Och usch vad drygt det är.. Förvisso att jag kan sitta vid en dator osv men det är fortfarande drygt. Nej jag ska bli stadsminister och förbjuda håltimmar. Nästa livsmål? Nej det låter lite jobbigt, men tanken var god och man måste ju anamma att det är tanken som räknas.

Blir så förvirrad av allting dessutom. Först säger min mentor att vi har mentorstid, sen står det på monitorerna i skolan att det är projektinfo i aulan för alla tvåor men då gäller inte det oss på media, what is up med grejen?

Jag hade prov i samhälle B idag förresten, tror det gick rätt bra. Ett G har jag nog lyckats med, hoppas jag... Jag gör som vanligt och håller tummarna för ett mirakel. Har missat massa i början av samhälle B och började plugga i söndags kväll till provet så.. ja ett mirakel som sagt.

Annars då? Nej inte så mycket, jag fortsätter knarka Melissa Horn och har nu (typ) lärt mig Som jag hade dig förut på gitarr, ackorden innefattar ett bm som är ett barréackord, men det går rätt bra ändå! Har ju nästan koll på det, framsteg.

Vilket spritt inlägg det blev. Jaja jag är lite skev så det passar sig väl.

Lite skev bild också, det passar sig...

0-0 igen och två utvisningar...

USCH VAD ARG JAG VAR! När vi får spela sista tio minutrarna med 9 man... och vi var verkligen på G innan Paveys utvisning. Usch... jag skrek saker som min pappa inte ska höar mig skrika egentligen men... på fotboll får man.

Nej arg var jag, och ett pissigt poäng och inga mål igen. Nu måste Stahre hitta på något, och skita i den där Eguren.. för han bidrar inte med någonting.. han snackar till sig ett gult och filmar till sig det andra vad är det?
Nej bort med bajenpacket och sätt in någon med hjärta säger jag.

Idag har vi lillfis hos oss, han är söt.

Jag har hittat min nya kärlek i livet...

.. och det är Melissa Horn. No shit. Första gången jag hörde en låt av henne tror jag att jag lyssnade på "till hiva", men nu har jag lyssnat mer och mer och hon är fenomenal!
Den här låten har jag verkligen fastnat för, och det här uppträdandet gör bara att jag blir mer kär i henne alltså.


Hon är grym.

Folk kan inte stå för det de gör...

Märkligt med vissa människor. De beter sig lite hur som helst och sen kan de inte ta konsekvenserna för deras handlande. Mycket speciellt det där.

Iallafall, har läxor att göra. What is up med det? Har inte haft läxa på skitlänge, blir helt deprimerad av den grejen ju. Det är extremt överdrivet massor att plugga i samhälle B och sen typ lika mycket till i mediakunskap. Hur okej är det då? Nej inte okej alls.

Nej nu blir det pizza och sen buffy och vampyrerna. Är alldeles för deprimerad av tanken på mina läxor idag för att plugga.

Det känns positivt det här!



Bild från emmas fest i lördags, som vanligt jag o Rebmush som pussas.

Galet..

Fan vilken galen kväll igår.. xD
Den började med fest hos hemma, men hon började kasta ut folket vid halv 2... då drog jag o Rebecka med massa grabbs till donken. Inte visste jag då att jag skulle bli sittande där i fyra timmar för att bilen vi åkt dit med aldrig kom tillbaka.. så klockan halv 6 imorse tog jag bussen till väsby och sen tåget/tågen hem.. Var hemma kvart över 7 imorse, somnade halv 8 och blev väckt halv 11..

Wonderful life.

Jag är galet sliten.. MEN det är allsvensk premiär idag på Råsunda!
Snacka om taggat, som jag har längtat :D

Två söta tjockisar.

Jag såg Alice i underlandet idag med Mela och Kim.
Johnny depp var helt psykad o jättesöt.
Och tjockisarna var ännu sötare, jag vill ha två såna tjockisar.. någon som kan kirra det?

Idag fyller morfar 75, Grattis.
Dit ska jag sen också ja, vilket minne man har, ja nu har jag iallafall gjort något på mitt sportlov.

Jag känner mig duktig.

Jag har bara gjort bra saker på lovet!

Andra dagen på sportlovet idag. Och oj vad mycket jag har fått gjort!
Eller okej, jag ljuger, jag har inte gjort något vettigt/nyttigt.
Igår sov jag till klockan halv 4. Ja, halv 4.

Mamma jobbade och Thomas glömde väl bort att jag var hemma eller något, eller så brydde han sig bara inte om att väcka mig, oavsett så sov jag till halv 4. När jag gick upp var Thomas på väg ut för att hämta mamma från jobbet. Det kändes ju bra.

Jaja, nu sitter jag hos min bror iallafall.. Har inte gjort något vettigt idag heller egentligen. Fast jag gick upp vid halv 11 iallafall, det är alltid något.

Idag då har jag några megaplaner? Nej, inte det heller.
Men det är skönt att inte föra något alls också.
Ibland.