Ljud, hål o idrott...

Är i skolan nu då.. Har precis haft Mediaprouktion A, vi håller på med ljud. Det var lite hemskt att spela upp filmtrailern som vi har lagt ljud till... Det var inte helt färdigt.. och så hade jag spelat in min egen röst lite och det är ju alltid jobbigt. Men det blev väl hyfsat ändå. :) Sen var vi ute och gjorde lite korta intervjuer osv... Det gick väl helt ok. Lite halvdålig ljudkvalité kanske det blev men men.. Det var ju trots allt första gången. 

Nu sitter jag o Freja i ljudsalen och väntar på att våran mentorstid ska börja... Den börjar fem i halv så det är ju snart iallafall. :) Sen är det lunch och sen hål och sen idrott och SEN slutar vi. Men jag ska inte vara med på idrotten idag I guess. Har fortfarande lite ont i ryggen och om jag då vilar idag så kanske jag kan träna imorgon. :)

Igår förresten hjälpte vi (laget) till på Skytteholm när stadium hade teknikmärke osv... fy fan vad segt. Stod och tittade på när nioåringar sköt precision i typ 2 och en halv timme... Och typ passade upp bollarna igen och höll räkningen... Riktigt segt men men, det är ju iaf kul att träffa laget så och man får ju se det från den ljusa sidan. ;)

Idag efter skolan händer inte mycket... Plugga antar jag.. Göra lite matte kanske.. Om jag orkar annars blir det väl att gå hem och häcka i soffan framför TVn som vanligt. Hah vilket liv jag inte har haha. 


korkat att anstränga sig om man inte måste

Asså människor! Hur kan ni inte fatta att göra saker om man inte måste, det är bara onödigt.. :S
För att ni verkligen ska förstå vad jag menar.. så ska jag kopiera in en liten konversation jag precis hade på msn..


Johanna , Kn1v.blogg.se , || L , <3 säger:

göru då?


|~Edde | The revolution is here | Natta säger:
inte mkt äter ba, sj


Johanna , Kn1v.blogg.se , || L , <3 säger:

så ovanligt ... , tittar på rhapsody in rock..-.- eller hur man stavar w/e .. de e astråkigt men jag orkar inte gå till mitt rum såå..


|~Edde | The revolution is here | Natta säger:
haha , vf inte


Johanna , Kn1v.blogg.se , || L , <3 säger:

för jag e lat


|~Edde | The revolution is here | Natta säger:
omg carmen 2


|~Edde | The revolution is here | Natta säger:


|~Edde | The revolution is here | Natta säger:
nej men så lat får du inte va


|~Edde | The revolution is here | Natta säger:
inte bra asså


Johanna , Kn1v.blogg.se , || L , <3 säger:

jaa asså jag o carmen har också kommit fram till det.. vi gör inte saker om vi absolut inte måste..

Johanna , Kn1v.blogg.se , || L , <3 säger:

som att gå till rummet.. jag tittar liksom inte ordentligt på TVn eftersom jag har datan då MÅSTE jag ju inte flytta mig.. så varför göra det då? det är ju bara korkat


|~Edde | The revolution is here | Natta säger:
omg




Förstår ni vad jag menar? mina argument är bara bättre än alla som säger emot. Ni vet att jag har rätt.


0-8 o smärta.

Spelade match mot Aspudden idag. Det blev vinst med 8-0. Känner mig ganska nöjd med min insats. Jag var lite seg i benen i början och en av deras spelare (deras typ stjärna) kom förbi en gång eller två, men jag kunde inte låta det hända så sen skärpte jag till mig och täppte igen ordentligt. Tycker jag iallafall. Hahahaha fett synd om alla andra tycker typ precis tvärtom hahaha. :D

Efter matchen har jag inte gjort mycket alls. Har bajsont i ryggen... Vet inte vad det beror på. Jag kände det på uppvärmningen men fortsatte ändå för hallå liksom spela genom smärta är inget problem. Det glömmer jag bort när jag spelar. Men nu efter gör det ont som fan. Mamma har masserat med händerna och med våran sån där djupgående-massage-grej från OBH nordica. Den e bra säkert.. men fan vad ont den gör! Det är ju typ för att den går in i allt o bla bla bla..

Imorgon är det match igen. Mot BP på blackebergs BP klockan 13.30, kom o titta? :)
Hoppas att ryggen är bättre imorgon. Men det är den nog. Jag ska försöka sova bort det, ;)


Fredag o två matcher ,

Fredag fett skönt! Har haft två prov idag, ett i samhällskunskap A om ideologier och ett i Matte A, typ bråk o procent. Ideologierna var inte så jättesvårt, det var bara att ringa in alternativ och stryka under ord.. :P Men matten var lite halvkrånglig, iallafall första delen där man inte fick ha miniräknare, hah o jag suger på huvudräkning. Men det gick okej iallafall, andra delen var rätt lätt.. var bara procent och där fick vi ha miniräknare.. XD

Nu i helgen har jag två matcher, en imorgon mot Aspudden och en på söndag mot BP. :) Ovanligt med två matcher samma helg men men. :)
Idag vet jag inte vad jag ska göra.. Ta det lugnt bara tror jag.. Jag är helt slut i kropp o sinne.

ljud...

Fan asså, ljud är seeeegt. Har lektion nu, tre timmar lång, första dagen på lektionen. Kuuul liksom. Vi ska lägga ljud till en filmtrailer till Ice Age 2, skitjobbigt är det. Det är massa smågrejer man måste lägga till och skit. Fan det känns som att vi inte har kommit någonstans alls. Totalsegt.

Idag ska jag väl vara i skolan, har den här lektionen nudå fram till lunch sen efter lunch har jag samhällskunskap A och sen slutar jag. Då drar jag till morsans jobb och hänger där med henne tills hon har slutat, då drar v väl o käkar ngnstans och sen till ett möte. Fan vad segt. Aja hoppas jag hinner plugga lite idag iaf. Har två prov imorgon.. -.-

Det var väl ett jävla tjat :P

Fan mikaela vad du ska klaga! I'm sorry att jag inte har orkat skriva på typ en vecka. Och jag är OTROLIGT ledsen för att det typ inte händer så mycket intressant i mitt liv!! haha :p
Nej men allt rullar väl på rätt smidigt. Ont i huvudet idag dock, känner mig inte 100. Men aa så kan livet vara.
Igår körde vi rugby på idrotten förresten, fan jag var grym ju. Och alla typ asgarvade när jag frågade hela tiden, (som om dom fattade reglerna liksom) hah bara för att jag typ inte skäms. (a)
Att tackla var nog det roligaste. Hah jag gick på alla tjejerna och killarna. Hahahaha Elin var ju asrädd för mig och Johan brydde sig verkligen inte om att jag var tjej fan han bah mejade ner mig. Haha askul var det! Fast det var mindre kul att åka hem i leriga byxor. Det är nämligen så att på tisdagar är idrott sista lektionen och ofta jag duschar i skolan i jäkla barracker då när jag kan duscha hemma. Nej det gjorde jag inte, men det var lite pinigt att ha helt leriga byxor som sagt. Men w/e folk får undra om dom vill, det är liksom deras problem inte mitt för hakar dom upp sig på det så äre ju dom som störs av det. ;)

Såg spiderman 3 idag, jag vet jag är totalt segast i världen för alla har ju reeedan sett den! :O MEN IALLAFALL. Den var bra. :) Lite väl mycket jag-älskar-dig-pussifnutt-gulligull men men.

Så nu har jag uppdaterat bloggen. Fan vad jobbigt, nu måste jag vila och anstränga mig minimalt.

Teambildning med äcklig potatissallad...

Jag imponerade på mig själv idag. Jag kände verkligen att teambildning inte skulle vara min grej (jag hade rätt också men det är inte poängen), så imorse så tänkte jag: är det värt att gå upp till tembildningen? eller ska jag fortsätta sova och bara gå på lektionen jag har idag? Oså låg jag i typ 45 minuter o drog mig (hade ställt klockan extra tidigt för jag känner mig själv). Men till sist så tänkte jag ordentligt och kom fram till att det är bäst att gå, är jag inte sjuk ska jag tamejfan gå! Och det gjorde jag. Hah hade det varit i nian hade jag förmodligen inte gjort det. Speciellt med tanke på att Freja är på Gotland nu och inte var med också. Men jag åkte dit och var med på allt. Och aa så fasansfullt kul var det väl inte... men iofs bättre än lektioner.

Nu sitter jag hemma och har ätit 1 ½ hamburgare. Varför gjorde jag två? Jag överskattar alltid mig själv och hur mycket jag kan äta... :S
Aja, jag har kommit på en bra sak nu iallafall, tycker det är riktigt RIKTIGT smart! Hela det här tjafset med att jorden kan gå under är ju värsta ursäkten!!  Asså man kan liksom komma till skolan o inte ha gjort läxan o om dom säger ngt.. ja då säger man bara: men världen kommer ändå gå under och då finner jag ingen mening i att göra läxan!
Att jag personligen inte tror och är säker på att jorden inte kommer att gå under, ja det spelar inte så stor roll. En ursäkt är en ursäkt. Smart? Jag vet! ;)

Ikväll är det träning. lite halvrisigt väder men då är det bara skönt att träna. Även fast jag är lika äcklig som vanligt efter träningen så känner jag mig inte så. Hoppas det regnar lite också. Jag ska ändå åka bil hem. x) Imorgon är det freeedag wohoo o jag slutar en timme tidigare imorgon (tack distansmatte). Har ingen mattelektion imorgon , och jag måste erkänna att det känns rätt bra! ;D

Nej nu ska jag ägna tiden till något annat. Lyssna på musik.. Eller kanske plugga lite.. nej usch jag får nästan skavsår i öronen av det ordet. xP Men jag kanke måste.. aja det återstår att se..

 ,  Man får iallafall uppskatta våra försök till fina gruppnamn.


jordens undergång?

Shiit asså man får se upp, jorden kanske går under. :S Undra vad man liksom gör då? Asså jag menar om hela jorden bah går under sitter man framför TVn o bah stirrar o väntar, eller går man ut och liksom ställer sig på ett fält.. eller vadå? skumt det där, men vi får ju hoppas på att dom inte skulle göra experimentet ifall de verkligen trodde att d fanns en risk att d kan gå snett. Fifan om jorden går under ska jag plocka dom jävlarna :O x)

En skadskjuten kråka.

Är nog inte helt frisk än, eller aa jag vet att jag inte är det. Har gått hela dagen idag i skolan och låtit som en skadskjuten kråka. Illa det där, och så köpte jag halstabletter.. med kortet. Fatta den då. Jag gillar egentligen inte o handla med kortet tkr det är lättare och ta ut pengar osv.. Men finns det ingen bankomat så gör det inte. Sär!

Oså är det ju inte så kuk o ligga typ 8 sidor efter i matten. Vilket betyder att jag måste jobba 8 sidor idag.... Kanske jobbar vidare sen också så att jag ligger före så jag slipper råplugga in the future. Det gäller ju att passa på o plugga när det finns tid menar jag!

hahaha jag är så dålig ibland! XD Jag har trott att min stämapparat till gitarre har varit trasig.. Eeehm det visade sig att det bara var jag som inte kunde tyda den ordentligt. eeehehehe.. (A) Men Thomas kunde ju stämma gitarren åt mig utan stämapparat såå... Men den funkar iallafall och det är ju alltid bra! :P

Imorgon är det fredag. Skönt men segt. Hatar att sluta 16.00 på fredagar.. det är grejen.. kommer liksom hem vid 17.00. TotalSEGT! Och inga planer har jag heller. Shiiit också... Men något dyker väl upp får jag hoppas. :P