Sa du något ?

Ingen skolk hittils. Okej jag har haft en och en halv vecka med lektioner. Men det är fortfarande bra tycker jag. Har varit sjuk iofs, men det kan jag ju inte hjälpa? Tror att jag fortfarande är lite småsjuk. Men äsch, detaljer. Jag vill inte ligga hemma helt själv hela dagen o tycka synd om mig själv ändå! Nej jag vill till skolan och kämpa på och få goodie goodie betyg och kunna gå på högskola om jag vill sen. Okej det är bara början av ettan. Men vafan, lika bra att kriga som om det vore i slutet från början. Blir lättare hela vägen då tror jag. Det är min teori iaf och jag ska gå efter den.

Hah idag på mediaproduktionen fick vi bästa uppgiften. Vi skulle ge oss ut och tjuvlyssna på folk och skriva ned deras konversationer. Det slutade med att jag och Freja satte oss på pendeln fram och tillbaka till Karlberg-Sollentuna. Det var lite svårt men det var kul. Lite udda uppgift, just därför var det skoj. Sen så skrev vi rent allting på imacs, och vi vet ju redan vilken expert jag är på det vid det här laget. Nej men idag kunde jag faktiskt helt själv utan att fråga. Känner mig lite duktig faktiskt. Fast jag hade liet problem med att gå igång textredigeraren men... jag lyckades at last.

Imorgon har jag lite sovmorgon, POWER! Sedan efter skolan ska jag möta bror min och sen ska vi till husby och grilla med hennes fästman och hans familj. galet mys och kul! :D
Jag har plattat håret nu också.. Fick lite inspiration till det just nu. Men smart som jag är så tänker jag inte på att håret blir varmt efteråt, och jag efterstryker med handen efter varje drag med plattången. Så min stackars hand är alldeles röd och svider. Hah blond kallas det I guess. xD

Nej nu har jag varit duktig och uppdaterat min blogg lite. *Klappar mig själv på huvudet*. ska väl typ sova någon gång innan 12 iallafall. Jag satsar på det.



Imac är komplicerat

Haha jag blev ju typ totalt idiotförklarad idag, så PINSAMT! Vi skulle skriva ned lite på mediaproduktionslektionen. Och självklart har dom helt nya Imacs och jag har aldrig suttit vid en mac i hela mitt liv. Jag frågade om ALLT.

Hur öppnar man rutan? hur gör man större? hur gör man mindre? hur sparar man? var ska man spara? hur stänger man ner? hur loggar man ut?
Kände hur läraren och han som jag intervjuvade verkligen tyckte att jag var dum i huvudet.
Haha men vad ska man göra? Jag har ju aldrig suttit vid en, då är det ju svårt att veta? Haha okej en del saker kanske var logiska som att man skulle stänga rutan genom att klicka på den lilla röda pluppen i hörnet med ett kryss i mitten, men ändå.

Imorgon börjar jag 12.40, skööönt. Och idrottslärarn har strykt idrottslektionen på torsdagseftermiddagar så jag kommer sluta tidigt på torsdagar. Galet skönt ju! :D Skolan börjar växa på mig nu, inte storleksmässigt så, men jag börjar liksom bli lite mer instatt och känna att det kan bli något av det här. Det känns som att jag har hittat rätt liksom. =)

Efter skolan imorgon händer inte mycket, jag har absolut inga planer. Så folk jag är öppen för förslag. Fatta piken.


Vilse?

Jag undrar om dom har byggt skolan för att man ska gå vilse? Jag tror fan det!
Jag hittade iallafall till klassrummet där jag skulle ha dagens första lektion, det var iofs en eloge i sig för lätt var det fan inte! Sen när vi gick med läraren och skulle hämta matteböckerna i biblioteket insåg jag att jag hade tagit en omväg, då kände jag mig inte lika lyckad längre.

När jag och Freja sedan skulle gå och titta runt lite tillsammans, ja då gick vi vilse typ. Till sist råkade vi mest av tur hamna i samma korridor som vi hade haft matte i fast på övervåningen så då kunde vi gå ned för trapporna så hittade vi sen.

Maten var helt kaos idag, undrar om dom har planerat med flit så att typ alla har lunch exakt samtidigt. Och jag VET att skolledningen har planerat så att vi börjar och slutar EXAKT samtidigt allihop på hela skolan, bara för att det ska vara kaos på bussen till och från skolan. Dom skulle säkert förneka att det är därför om man frågar, men jag tror det.

Imorgon vet jag inte ens vilket rum jag ska till första lektionen, tryggt det låter. Det står mediaproduktion på schemat och så är det maaassaaa små rutor och det står olika klassrum i alla. Är det meningen att man ska gå runt i alla och typ fråga? För det låter ju lite stört. Men man vet aldrig, dom har ju faktiskt planerat så att det ska bli kaos på bussen så man vet aldrig om dom vill jävlas med det här med.

Nej men over all så är skolan helt okej. Stor förvisso men bra. Många datorer, relativt nya verkar dom vara också. Fräscha salar och korridorer osv. Helt okej. Kan väl spendera 3 år där, hellre det än källtorp iallafall. Inget illa mot källtorp men... någon direkt höjdarskola är det kanske inte? Inte så att den suger eller så men, den är ju inte bäst i världen heller. Enligt mig då, sen finns det säkert någon som avgudar den eller hatar den som pesten också. Det vet jag inte.

Simpsons är rätt galet förresten. Tycker deras tolkning av filmen alive var rätt underhållande. Meningen "andrapiloten smakar rätt bra", satt ju inte fel, haha om man har humor dvs. Kul det där, men inte som family guy. Det börjar efter simpsons I can't wait! Jag ska slösa bort ytterligare 30 minuter av mitt liv åt TVn och ett av dess egentligen värdelösa-inget-syfte-program. Men what the hell det är bra och kul så jag har inget emot det.

Skolan, skolan o skolan

Shit vad trött jag är.. galet. Har ju gått i skolan nu dom här två dagarna, okej vi har inte gått särskilt länge men det är fortfarande en stor omställning från att sova hela dagarna typ till att ha en tid att passa och åka en timme fram och tillbaka så det blir sammanlagt typ två timmar (säkert lite mer) bara resa. Men det känns bra ändå. Var lite nervöst men inte alls illa. Det trodde jag ju inte heller men man kan ju aldrig veta. :)

Skolan är i vilket fall jättefin och stor med betoning på stor. Gick typ vilse på väg till skåpet idag.. xD
Lyckat? nej men sådan är jag. Imorgon börjar lektionerna ordentlige så imorgon måste jag gå hemifrån klockan 07.00. Shit jag är verkligen ingen morgonmänniska, jag orkade knappt gå på HL-tiden i min förra skola när den var klockan halv 9 och då gick jag hemifrån klockan 08.00.. Men det kommer säkert gå bra, gymnasiet känns peppat på ett annat sätt med roliga ämnen också (mediaproduktion).

Har förresten idrott på schemat tre gånger i veckan. Tre gånger verkar ju asbra! Idrott är kul, träning är kul och skönt. Iallafall efteråt. Det utlöser ju typ såna där endorfiner tror jag det heter. Som ger en lyckokänslor. Nej nu känner jag att jag borde duscha och sen gå och lägga mig. Måste trots allt upp klockan 06.00 imorgon. Imorgon kommer det säkert bli som idag, det vill säga att jag kommer hem och lägger mig i soffan för att titta på tv och sedan somnar. Jag vaknade iallafall till kvart i 6 och klockan 6 skulle jag vara på varpaplan och kasta cm. Men hör och häpna jag kämpade mig faktiskt iväg och kastade. Helt okej gick det också och jag vann.

Äej duschen och sängen låter lockande just nu..

Regn o McDonalds

Regn är verkligen tråkigt. Allt blir bara blött o bläigt! Fast regnet stoppade inte mig o Danni som åkte till Mcdonalds och åt frukost iallafall. Hah vi har sagt att vi ska göra det innan skolan börjar. Så dagen innan skolan börjar blev ju perfekt. Haha verkligen sista minuten, så oss! xP

Match idag, rätt okej matchväder ändå, gillar att spela i regn. Det blir inte lika svettigt och äckligt att springa då. Lite blött om fötterna förvisso men det är inget jag tänker på när jag spelar. Har lyssnat på evanescense - my immortal som en galning. Min bror hade rätt den är galet bra. Takida - reason to cry går an det med, fan min musiksmak har ändrats asmycket. Eller njaa jag lyssnar ju fortfarande på min smörcountry men ändå. xP

Nej nu har jag redan tröttnat på att skriva... xD Matchersultat kanske kommer, om jag orkar.

regn och tråååk

Shit vilken seg dag, jag har inte lust att göra något alls.. Men tråkigt har jag, min bror har totalsvikit mig och skaffat jobb och grejer!! Nej men ärligt talat, fan vad hon gör mig stolt! Hon fick erbjudande om en lägenhet, men ett krav var att hon skulle ha jobb, så det går hon och fixar bara sådär. Hon har verkligen fixat det för sig!! Hoppas verkligen att hon får lägenheten nu!! Oliver börjar ju dagis på måndag så det är väl dags att skaffa eget tycker jag. Så jag har någonstans att hänga. haha! :)

Nej men åter till min sega dag, det har till och med gått så långt att jag satte mig och läste... EN BOK! Helt tragiskt.. Inte var det en pocket heller utan en riktig bok... Jag skäms lite nu. Jag har löst sudoko också, nej usch vad min hjärna har fått arbeta idag, inte bra.

Ikväll blir det god middag för att fira min brors triumfer. Hah hon fick välja mat ganska obvious vad det blir, potatisgratäng, kött och pepparsås. Hah ni som känner mig och min bror vet att det är den vanliga maten när det ska vara lite speciellt.

Oliver är hos sin far och Kim är hos min mor ... så jag är ensam hemma... Riktigt dött, fan vad slutet på sommarlovet är segt, speciellt när det regnar. Fast jag kan ändå inte låta bli att njuta. Jag måste ju göra det, njuta alltså, av min sista lediga tid innan skolan drar igång. Måste bara vända tillbaks dygnet, men det kommer nog i och med träningarna på kvällarna nästa vecka. :) På lördag kommer cattis hem!! :D Hon ska väl bo hos mig ett par dagar för att slippa trängseln hemma när de får gäster. Alltid trevlans med min bästa kompis hos mig! :D

Nej nu har jag suttit här och skrivit om typ ingenting hela tiden så nu får det vara nog för jag orkar inte mer. (Ork är överskattat). Nu ska jag typ.. kolla på någon film eller kanske spela lite sims. Vi får se.

45-1 och söt hund.

Nu har jag inte bloggat på år och dagar känns det som. Fast egentligen har det ju bara gått två veckor. Men iallafall. Danmark var skitroligt! Motståndet i turneringen... hyfsat ändå. Vi spelade skitbra typ hela turneringen och vann till sist med en målskillnad på 45-1 på 7 matcher OCH jag gjorde två mål!! Det är faktiskt en stor grej för mig som typ aldrig gör mål. xP
Efter Danmark nu har jag varit på landet i en vecka med Maria, Oliver, mamma, Thomas och så Kim som kom nu i onsdags. :) Vi har haft det bra och varmt. Det var bara idag det regnade,  då var det inte så jättemysigt att åka båten men men. :P
Nu ska jag tvätta och imorgon är det match mot Bajen och sen ska jag ut på landet igen efter det. =) Kommer hem för gott nästa helg. :)
Hund har vi fått nu också. :) Freja, hon är jättesöt och go. Jätteduktig kissar och bajsar ute hela tiden. På landet är ju dörren öppen hela tiden så hon traskar ut och gör sina behov. :) Hon biter på en hel del grejer, men hon är ju valp. Men skorna har hon låtit vara till stor del ändå. :) En liten gosnisse helt klart! :D

Nu sitter jag och tittar på heroes, eller ska iallafall, måste ju titta när thomas har varit snäll och spelat in och sparat allt på boxen. :)