Jag sa ju det, bara för att låten e fierce.

Jag har sagt det sen jag hörde låten första gången. vilket var för typ någon vecka sen eller två, att hon skulle vinna. Jag sa Belgien eller Tyskland, antaligen Tyskland. Hur blev det? Jo tyskland vann och Belgien slutade någonstans uppe i toppen också.

Jag vet, jag är bara för bra.

Sen en tid tillbaka.

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till.

Jag är grym.

Nu har jag gjort klart alla instuderingsfrågor till provet! Vad duktig jag är tänker ni då, som tar tag i saker bara sådär.
Nja, provet är imorgon och jag vill helst ha mvg, så med tanke på det så har jag varit skitdålig på att plugga till det.. Men ja de är klara iallafall, nu återstår ju bara att läsa in dem. Det blir projekt - "på bussen på väg till skolan imorgon" och "lunchrast". Man är väl inte dum heller.



Nu sitter jag mest och gör ingenting... och så kan jag ju inte ha det, så jag blir nog så illa tvungen att gå och äta lite glass o chokladsås.. För att ha något att göra menar jag.

Tjolahopp.

Idag har jag lekt med världens gosigaste och duktigaste kille. Min älskade systerson. Han blir bara större och duktigare för varje dag som går. Vi cyklade lite och lekte i sandlåtan och vid båten. Det är så sjukt roligt att göra sånt med honom för han tycker det är så kul och blir så tacksam.

Dessutom är det kul att ge honom ensamtid så att han får känna att han fortfarande är mosters finaste prins även fast han har fått en lillasyster. Och det är klart att han är, han är MIN... Nästan, mest Mias... kanske.

Varpa snart, det är DM. Det går säkert bra eller något.

Sliten som få.

Rubriken är en underdrift. Jag är grymt sliten och kan nästan inte räkna hur många gånger jag blundade/somnade i skolan idag. Helgen har slitit på mig. Det var dock GRYMT KUL! Men fortfarande... slitet.

Jag missar matchen ikväll, det är en skam egentligen. Men jag har tänkt riktigt länge på att börja lira fotboll igen och mikaela hittade ett lag och de har träning ikväll, vi har bestämt oss för att gå och gör vi inte det nu så kommer vi bara skjuta upp det och så blir det inte av.

Så nu kom jag till saken, fotboll. Jag ska börja igen. Inte alls på samma nivå men det är ju det som är grejen. Det var ju därför jag slutade det var för mycket krav och press. Talangen antar jag att jag hade om jag ska lyssna på vänner och bekanta men motivationen försvann.

Så nu får jag väl fixa något att äta och kanske klippa tånaglarna, de är lite långa nu.

Fresh huh?

FAN VAD SKÖNT!

ÄNTLIGEN TRE POÄNG PÅ RÅSUNDA!
Bild från aikfotboll.se

Konstig dag.

Det blev en lite märklig dag igår.. på något sätt. Ah jag vet inte.
Jag åkte hem efter skolan och dumpade kamera, stativ och ljudbom osv. Sen gick jag upp till mia, åt middag där och så där. Sen drog jag hem och istället för att sova satt jag vaken och väntade på cattis och erik de kom vid typ kvart i två inatt och då kom frasse med också...

Så umgicks vi typ eller ja de fyllekäkade och så.. till typ 5 imorse sen sov vi. Cattis fyllekäk slår faktiskt alla rekord också.
Håll i er nu:
Köttbullar, potatiskroketter, pommes frites..
(allt lugn än så länge)
Hamburgare, schnitzel, wok och bearnéssås... Och jag vet faktiskt inte om hon hade i något mer som jag missade... och så ja, pasta till det.

Riktigt vidrigt.
Tror jag, jag smakade faktiskt inte.

Allt men ändå inget.

Arg, förbannad, Ledsen, besviken, uppgiven, tom... Ja allt på samma gång.
Det finns inte riktigt ord som kan beskriva den känslan jag har just nu.
Det luktar superettan lång väg och inget går som det ska.

Jag vill inte gå på matchen på söndag.
Jag har ingen bra känsla alls i magen och jag vill verkligen
inte och jag tänker att jag ska fan inte för laget ger ändå inte allt.

Men kommer jag stå där och hoppas som en idiot ändå?

Ja.




blö.

Nu har jag varit sjuk sen i måndags och det börjar störa mig... rejält. Inte bara är det tråkigt att vara sjuk, men jag kommer ligga efter som en fucking snigel i skolan. Nej inte bra, imorgon åker jag till skolan, frisk eller inte. Man blir helt isolerad och dead inside av att bara ligga hemma.

Mamma kommer med pizza snart. Lite livslust i tillvaron.

Tills dess ska jag nog titta på skins säsong ett.. det var länge sen.

Grillning m.m hos Emma igår.

Igår var vi lite folk hemma hos emma och grillade och så.. Och när jag säger och så ska man ha i åtanke att jag e bakis idag.. ja. 
Iallafall, det var inte värsta megafesten men det var lagom med folk.. Kanske 10-15 st. Lite lagom faktiskt.

Jag kom hem vid kvart över 2 inatt. Lyckades även komma hem med ett nummer i min telefon tillhörande en Roberto. (Ingen som var hos emma heter så, så numret kommer från någon av de tre killarna vi träffade på tåget sen på vägen hem). Spännande, jag lyckas alltid med så bra saker.

Nej jag är som sagt lite trött (fyllesjuk), så jag ska nog duscha och sen gå och lägga mig faktiskt.
Lavakorvarna.
Lavakorven och mitt berömda korvbröd...
Jag var grillmaestro.. måste säga att jag gjorde ett strålande jobb.
Emma var på G.


Jag visste hur man gjorde med engångsgrillen... faktiskt.