Vilse?

Jag undrar om dom har byggt skolan för att man ska gå vilse? Jag tror fan det!
Jag hittade iallafall till klassrummet där jag skulle ha dagens första lektion, det var iofs en eloge i sig för lätt var det fan inte! Sen när vi gick med läraren och skulle hämta matteböckerna i biblioteket insåg jag att jag hade tagit en omväg, då kände jag mig inte lika lyckad längre.

När jag och Freja sedan skulle gå och titta runt lite tillsammans, ja då gick vi vilse typ. Till sist råkade vi mest av tur hamna i samma korridor som vi hade haft matte i fast på övervåningen så då kunde vi gå ned för trapporna så hittade vi sen.

Maten var helt kaos idag, undrar om dom har planerat med flit så att typ alla har lunch exakt samtidigt. Och jag VET att skolledningen har planerat så att vi börjar och slutar EXAKT samtidigt allihop på hela skolan, bara för att det ska vara kaos på bussen till och från skolan. Dom skulle säkert förneka att det är därför om man frågar, men jag tror det.

Imorgon vet jag inte ens vilket rum jag ska till första lektionen, tryggt det låter. Det står mediaproduktion på schemat och så är det maaassaaa små rutor och det står olika klassrum i alla. Är det meningen att man ska gå runt i alla och typ fråga? För det låter ju lite stört. Men man vet aldrig, dom har ju faktiskt planerat så att det ska bli kaos på bussen så man vet aldrig om dom vill jävlas med det här med.

Nej men over all så är skolan helt okej. Stor förvisso men bra. Många datorer, relativt nya verkar dom vara också. Fräscha salar och korridorer osv. Helt okej. Kan väl spendera 3 år där, hellre det än källtorp iallafall. Inget illa mot källtorp men... någon direkt höjdarskola är det kanske inte? Inte så att den suger eller så men, den är ju inte bäst i världen heller. Enligt mig då, sen finns det säkert någon som avgudar den eller hatar den som pesten också. Det vet jag inte.

Simpsons är rätt galet förresten. Tycker deras tolkning av filmen alive var rätt underhållande. Meningen "andrapiloten smakar rätt bra", satt ju inte fel, haha om man har humor dvs. Kul det där, men inte som family guy. Det börjar efter simpsons I can't wait! Jag ska slösa bort ytterligare 30 minuter av mitt liv åt TVn och ett av dess egentligen värdelösa-inget-syfte-program. Men what the hell det är bra och kul så jag har inget emot det.

Visa att du bryr dig!
Postat av: Mikaela

Klart att skolhelvetet bara jävlas, de vill att det ska vara så kasst som möjligt för att alla elever ska sluta! haha kanske inte xD du vänjer dig ^^


Visa att ni bryr er här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Jag visar att jag bryr mig:

Trackback